• Du er her:
 • Forside
 • Distrikt Storå - forsiden 

   

  På forsiden af distriktets hjemmeside vil der være korte nyheder fra distriktets klubber og distriktet mv. samt generel information om distriktet.

   

  Kort nyt fra distrikt og klubber ...

  Dagsorden for distriktsrådsmøde den 04.10.2018

  Der er indkaldt til distriktsrådsmøde torsdag den 04.10.2018 kl. 19.00. Distriktsrådsmødet er for distriktets præsidenter og vicepræsidenter samt distriktsledelsen og -staben.
  Se dagsorden ved at klikke her.

  Referat fra distriktsledelses- og stabsmøde den 06.09.2018

  Der har været afholdt distriktsledelses- og stabsmøde hos DG Arne Jørgensen den 06.09.2018.
  Se referat ved at klikke her.

  Referat fra åbningsmødet den 16. august 2018

  Referat og billeder fra åbningsmødet og distriktsoverdragelsen i VIA v/Hardernes YMC den 16. august 2018 er nu tilgængelig på distriktets hjemmeside.

  Se indbydelse, referat og billeder ved at klikke på linien her

  Tanker ved et nyt klubårs begyndelse ...

  Vi er begyndt på et nyt klubår. Og som altid ved en begyndelse vil vi have opmærksomheden rettet mod det, der ligger foran, det vi kan have vore ønsker og håb om, men som vi ikke kan vide, hvad vil udvikle sig til.
  Men samtidig må vi også se lidt tilbage på den tid, der er gået, for den har jo været med til at gøre os til det, vi er i dag. Vi kan måske sammenfatte det i ordene, at vi bygger på fortiden og former fremtiden gennem vore tiltag i nutiden...

  Klik her og læs de 3 min. ved klubårets begyndelse i Aaskov YMC.

  HUSK - Klubprogram for 2. halvår 2018 til distriktets hjemmeside ...

  Husk at sende klubbernes program til distriktets webmaster, så andre klubber kan få inspiration til nye og spændende aktiviteter og foredrag.

  Programmet bedes snarest sendt til Aage Mikkelsen, am(at)aulum.dk.

  YMC-aktivitet ved indvielse af Holstebro-motorvejen 29. september 2018

  Holstebro Y's Men's Club anbefaler, at klubberne deltager i arrangementerne i forbindelse med indvielsen af Holstebromotorvejen søndag den 29. september 2018.

  Ideen er, at klubmedlemmerne tilmelder sig 5 km. gåtur på motorvejen, men ønsker man i stedet at løbe, cykle eller bare være med ved festpladsen er det også ok.

  Læs meget mere om den spændende ide og tilmelding ved at klikke her.

  Du kan også læse mere om festlighederne og festpladsen ved at klikke på de understregede ord.

  IDE-BANK til udveksling af gode ideer og erfaringer ....

  Efter ønske fra flere klubber, er der oprettet en Ide-bank på hjemmesiden, hvor distriktets klubber kan dele og udveksle ideer og erfaringer med f.eks. aktiviteter, foredrag og arrangementer m.v.

  Læs mere om idebanken ved at klikke på linien her.

  Hvad er Distrikt Storå?

  Lokale klubber i et globalt netværk!

  Distrikt Storå er en af Y’s Men International Region Danmarks 19 distrikter, Region Danmark har for tiden ca. 3.850 medlemmer fordelt på 159 klubber, som alle arbejder på basis af Jesu Kristi lære, og efter samme motto: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret.

   

   

  Distrikt Storå består af 14 Y’s Men’s klubber, geografisk fordelt fra Holstebro til Ikast.

  Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt -og andet nyttigt organisationsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

  Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

  Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmerne engangemet, både lokalt og internationalt.

  Støt kanpen mod malaria

  Y's Men i Distrikt Storå har også mulighed for at være aktive i kampen med malaria, enten ved at deltage i salget af "Kunstkort" eller plakter.

  Gaveideen ligger lige her, hvis du står og mangler gaven til dem der har alt

  eller du kan også få en god gaveide, ved at gøre brug af "Gaven er let giv malarianet"

  Altsammen står beskrevet på siden om Roll Back Malaia