• Du er her:
 • Forside
 • Distrikt Storå - forsiden 

   

  På forsiden af distriktets hjemmeside vil der være korte nyheder fra distriktets klubber og distriktet mv. samt generel information om distriktet.

   

  Kort nyt fra distrikt og klubber ...

  Klubprogram for 2. halvår 2017 på distriktets hjemmeside...

  Når klubbernes program for det næste halvår er færdig, bedes det sendt til distriktets webmaster, så andre klubber kan få inspiration til nye og spændende aktiviteter og foredrag.

  Programmet bedes sendt til Aage Mikkelsen, am(at)aulum.dk.

  Åbningsmøde i Distrikt Storå den 17.08.2017

  Hermed indbydes alle Y's Men med ledsager til et spændende og interessant åbningsmøde i Distrikt Storå torsdag den 17.08.2017 kl. 19-22 i  Kibæk Krydsfelt. 
  Aftenen byder bl.a. på koncert ved Kibæk FDF-orkester, tale ved teologisk medarbejder for biskoppen Henning Kjær Thomnse og distriktsoverdragelse.

  Se indbydelsen ved at klikke her.

  Hvad er Distrikt Storå?

  Lokale klubber i et globalt netværk!

  Distrikt Storå er en af Y’s Men International Region Danmarks 19 distrikter, Region Danmark har for tiden ca. 3.850 medlemmer fordelt på 159 klubber, som alle arbejder på basis af Jesu Kristi lære, og efter samme motto: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret.

   

   

  Distrikt Storå består af 14 Y’s Men’s klubber, geografisk fordelt fra Holstebro til Ikast.

  Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt -og andet nyttigt organisationsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

  Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

  Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmerne engangemet, både lokalt og internationalt.

  Støt kanpen mod malaria

  Y's Men i Distrikt Storå har også mulighed for at være aktive i kampen med malaria, enten ved at deltage i salget af "Kunstkort" eller plakter.

  Gaveideen ligger lige her, hvis du står og mangler gaven til dem der har alt

  eller du kan også få en god gaveide, ved at gøre brug af "Gaven er let giv malarianet"

  Altsammen står beskrevet på siden om Roll Back Malaia