• Du er her:
 • Forside
 • Distrikt Storå - forsiden 

   

  På forsiden af distriktets hjemmeside vil der være korte nyheder fra distriktets klubber og distriktet mv. samt generel information om distriktet.

   

  Kort nyt fra distrikt og klubber ...

  Invitation til Medlems inspirationsaften den 17. maj 2018

  DGE Arne Jørgensen har inviteret til spændende og interessant medlems inspirationsaften for Distrikt Storå torsdag den 17. maj 2018 kl. 19.00-22.00 i Sognehuset ved Holstebro Kirke.

  Læs invitation og program for aftenen ved at klikke på linien her.

  Indkaldelse til generalforsamling i Distrikt Storå den 07.04.2018

  Indkaldelse med endelig dagsorden til distrikt Storås generalforsamling lørdag den 7. april 2018 er udsendt til alle klubber i distriktet. Med dagsordenen er vedlagt forslag til forretningsorden og bilag for distriktet.

  Der gøres opmærksom på, at klubberetningerne snarest skal indsendes til distriktets webmaster (am(at)aulum.dk).

  Læs mere om distriktskonferencen og se indbydelse og dagsorden mv. --> klik her.

  IDE-BANK til udveksling af gode ideer og erfaringer ....

  Efter ønske fra flere klubber, er der oprettet en Ide-bank på hjemmesiden, hvor distriktets klubber kan dele og udveksle ideer og erfaringer med f.eks. aktiviteter, foredrag og arrangementer m.v.

  Læs mere om idebanken ved at klikke på linien her.

  Hvad er Distrikt Storå?

  Lokale klubber i et globalt netværk!

  Distrikt Storå er en af Y’s Men International Region Danmarks 19 distrikter, Region Danmark har for tiden ca. 3.850 medlemmer fordelt på 159 klubber, som alle arbejder på basis af Jesu Kristi lære, og efter samme motto: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret.

   

   

  Distrikt Storå består af 14 Y’s Men’s klubber, geografisk fordelt fra Holstebro til Ikast.

  Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt -og andet nyttigt organisationsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

  Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

  Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmerne engangemet, både lokalt og internationalt.

  Støt kanpen mod malaria

  Y's Men i Distrikt Storå har også mulighed for at være aktive i kampen med malaria, enten ved at deltage i salget af "Kunstkort" eller plakter.

  Gaveideen ligger lige her, hvis du står og mangler gaven til dem der har alt

  eller du kan også få en god gaveide, ved at gøre brug af "Gaven er let giv malarianet"

  Altsammen står beskrevet på siden om Roll Back Malaia