• Du er her:
 • Forside
 • Distrikt Storå - forsiden 

   

  På forsiden af distriktets hjemmeside vil der være korte nyheder fra distriktets klubber og distriktet mv. samt generel information om distriktet.

   

  Kort nyt fra distrikt og klubber ...

  Støttekoncert til fordel for "Hjælp til selvhjælp i Kosovo" og Holstebro Nødhjælp

  Søndag den 5. november 2017 kl. 14.00 - ca. 16.00 afholder Hardernes Y's Men's Club og Holstebro Nødhjælp en støttekoncert med Aarhus Promenadeorkester til fordel for "Hjælp til selvhjælp i Kosovo" og Holstebro Nødhjælp.
  Koncerten afholdes på Holstebro Gymnasium og er i 2 afdelinger afbrudt af en pause med forfriskning og orientering om de 2 støtteprojekter.

  Læs mere om koncerten ved at klikke her.

  Y's Mens "Nytårstale" ved DG Vagn Andersen

  I forbindelse med det nye klubårs start har DG Vagn Andersen udsendt sin "Nytårstale", hvori han kort beskriver nogle af de mange spændende opgaver, samt hans tanker og ideer for det nye klubår.  Endvidere erindres om åbningsmødet i Kibæk torsdag den 17. august kl. 19-22.

  Se "nytårstalen" ved at klikke her.

  Klubprogram for 2. halvår 2017 på distriktets hjemmeside...

  Når klubbernes program for det næste halvår er færdig, bedes det sendt til distriktets webmaster, så andre klubber kan få inspiration til nye og spændende aktiviteter og foredrag.

  Programmet bedes sendt til Aage Mikkelsen, am(at)aulum.dk.

  Hvad er Distrikt Storå?

  Lokale klubber i et globalt netværk!

  Distrikt Storå er en af Y’s Men International Region Danmarks 19 distrikter, Region Danmark har for tiden ca. 3.850 medlemmer fordelt på 159 klubber, som alle arbejder på basis af Jesu Kristi lære, og efter samme motto: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret.

   

   

  Distrikt Storå består af 14 Y’s Men’s klubber, geografisk fordelt fra Holstebro til Ikast.

  Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt -og andet nyttigt organisationsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

  Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

  Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmerne engangemet, både lokalt og internationalt.

  Støt kanpen mod malaria

  Y's Men i Distrikt Storå har også mulighed for at være aktive i kampen med malaria, enten ved at deltage i salget af "Kunstkort" eller plakter.

  Gaveideen ligger lige her, hvis du står og mangler gaven til dem der har alt

  eller du kan også få en god gaveide, ved at gøre brug af "Gaven er let giv malarianet"

  Altsammen står beskrevet på siden om Roll Back Malaia